0700 900 90
От света на кулинарията

Интересно

3 от най-добрите готвачи в света

3 от най-добрите готвачи в света

30.09.2019

Едни от най-добрите готвачи в света просперират и развиват способностите си в избраната от тях професия. Сбъднатата мечта, която са преследвали дълго време се е превърнала в реалност и благодарение на това съществуват невероятни специалитети, които носят наслада и на нас - почитателите на вкусната храна. Ето ги и три от имената, които носят наслада на световната кухня.

  1. Рейчъл Рей (18 млн. годишно)

Рейчъл Рей

Създателката на голям набор рецепти, творяща и креативна до днес! Рейчъл Рей е добре позната на любителите на рецепти от различно естество. Ако търсите вдъхновение дори и за семпла рецепта, тя ще Ви изненада с нещо изключително интересно. Тази невероятна професионалистка може би е единствената, която не притежава собствен ресторант, но това явно не е толкова важно за нея, тъй като към текущата дата тя е вторият най-богат майстор готвач в света.

  1. Волфганг Пак (16 млн. годишно)

Волфганг Пак

Един от най-печелившите готвачи в световен мащаб. Той готви за специални и много оценявани събития като вечерята след връчването на оскарите, която включва 1600 гости. Не случайно има такъв голям годишен хонорар. Страстта му към готвенето се е появила благодарение на майка му, която го е учела на основните елементи на готварството.

  1. Гордън Рамзи (5 млн. Годишно)

Гордън Рамзи

Добре познат в британските кулинарни телевизионни предавания, а и не само. Гордън Рамзи се развива и обогатява давайки кулинарни идеи в телевизионни предавания, по късно във времето отваря и своя ресторант в Америка. По късно това довежда до развиването на цяла верига ресторанти с неговото име.

Това бяха едни от най-великите и богати майстори в кухнята по цял свят. Всеки от тях е следвал мечтата си и я е сбъднал. Храната не е начин на живот, тя е преживяване!