0700 900 90
От света на кулинарията

Интересно

Интервю с в̶а̶м̶п̶... Чефо (или как един грил сандвич проговори за медиите)

Интервю с в̶а̶м̶п̶... Чефо (или как един грил сандвич проговори за медиите)

17.08.2021

Днес ще си говорим с един персонаж, който нашумя последните години и всички в морската столица го знаят, краля на грил сандвичите – Чефо! Той е свеж и остроумен, освен това не се стеснява и отговаря на всякакви въпроси. Освен това Ви дава и ПРОМОКОД с 10% отстъпка от поръчки през www.lechef.bg. Кода е деликатно скрит в интервюто. Насладете се на нашия разговор.

Кой е Чефо? Разкажи ни малко повече за себе си.

- Аз съм просто грил сандвич, който говори... в главата ти. Скоро може да имам истински глас, но ще видим. Времето ще покаже.

Разкажи малко повече за Le Chef

- Ние сме първият фаст фууд обект, който започна да предлага грил сандвичи. Не само във Варна, но и в България. А вижте сега колко се навъдиха. Няма лошо, не сме измислили концепцията.  Конкуренцията е хубаво нещо, стига да го правят със собствен стил... А май не е точно така.

Дълго време вървяха слухове, че собственик на Le Chef е 100 Кила и че после го продал на Димчо.

- Моля те, по-сериозни въпроси ми задавай.

А кой е човекът в сянка? Кой движи всичко?

- Аз. Аз съм собственика. 300 ГРАМА 4efou.

Не е ли малко налудничаво измислен персонаж да е собственик на Le Chef?

- Налудничаво е толкова, колкото и да провеждаш интервю с такъв персонаж.

С какво сандвичите на Le Chef са толкова специални?

- Самият факт, че хората се редят на опашки за „просто един сандвич“ е достатъчно красноречив. Имаме специални сосове и маринати, чиито рецепти са тайна и се правят само от един човек. Никой друг няма досег до тях. Остава само да ти кажа, и че са заключени в сейф в Швейцарска банка (смее се).
Освен на вкуса, държим изключително много и на качеството. Пилешкото ни месо е чисто филе до безбожие. Държим специално да е ръчно транжирано. С телешкото и свинското е същото – най-хубавотo и чисто месо. А редовно си правим проучване на конкуренцията и продуктите които използват. Не искате да знаете...

Каква е тайната съставка на перфектния грил сандвич?

- Ако ти я кажа ще започнеш да я използваш, говорим за бизнес все пак.

Какво според теб изпитва човек докато яде за първи път грил сандвич от Le Chef?

- Изпитва удоволствието, което и аз изпитах вкусвайки творението си. Каквото и да си говорим няма нищо по-добро от първото опитване на нещо и тръпката от новия вкус. Все пак мотото ни е „Гениално композирани вкусотии“. Магьосници сме.

Забелязваме, че си падате и по косплей културата

- Така е. Фен съм, а и гледам винаги да съм в тренда. От маркетингова гледна точка ефекта е „Уау“. Скоро може и за министър-председател да ме предложат... Обещавам, че ще раздавам безплатни сандвичи предизборно (смее се).

Чувства ли Чефо и какво?

- Чувствам! Усещам съставките, които изпълват тортилата ми и ми е кеф, че съм неустоим за феновете си.

Носи се мълва, че се опитват да те имитират, вярно ли е?

- Аз съм оригинален по душа, няма как да ме имитират, колкото и да се опитват. Истината, е че много „Чефовци“ се навъдиха във Варна, но оригиналът е само един. Ще разберете съвсем скоро. Всъщност няма какво да разбирате, сигурно сте ги забелязали и Вие. Те се знаят кои са.

Последен въпрос: Кога можем да очакваме Le Chef и в други градове?

- Съвсем скоро! Това ни е топ приоритет към момента, но искаме да го направим качествено. Желаещи за франчайз има стотици, дори и извън България, но искаме първият обект извън Варна да бъде наш. Да си го открием подобаващо, пак да раздадем безплатни сандвичи на хората... да направим джамбурето. Знаете как е на всяко наше откриване.

Последни думи...

- Елате, опитайте някой от сандвичите ни – ще сложим усмивка на лицата Ви. Междувременно ни последвайте в социалните ни канали: