0700 900 90
От света на кулинарията

Интересно

2в1: Откриване на обект на Дуборвник и рожден ден - 10 години Le Chef

2в1: Откриване на обект на Дуборвник и рожден ден - 10 години Le Chef

16.11.2022

С радост съобщаваме, че любимата верига за бързо хранене Le Chef – Food and Mood празнува своя 10-ти рожден ден на 19 ноември! Но това не е всичко, празникът ще бъде двоен, защото кралят на грил сандвичите отваря още един обект в морската столица! За радост на всички студенти, неговата локация е кв. Левски, ул. Дубровник 50! Почивките между лекциите ще придобият смисъл, все пак на гладно не се учи! 

Граждани и гости на града ще могат да се насладят на големия празник на 19 ноември от 16:00 до 21:00 на локацията на новия обект на любимата верига за бързо хранене в град Варна. 

Шоуто, което екипът на Le Chef са приготвили, включва разнообразна програма и вкусотии, а едно гларусче ни каза, че ще има и БЕЗПЛАТНИ сандвичи (от 16:00 до 19:00 ч.). Програмата започва точно в 16:00 часа, а специално за събитието ще дойде любимият рапър 100 KILA, който е топ фен на Le Chef още от самото начало на веригата. За да бъде максимално раздвижено и цветно ще се присъединят и талантливите танцьори от Connection Crew. Водещ на голямото събитие ще бъде Дамян от haha.bg, така че шоуто да е гарантирано!

Вече 10 години екипът на Le Chef правят най-вкусните грил сандвичи по специална рецепта с марината, която прави месото още по-крехко и неустоимо. А всеки опитал натуралната тортила знае, че качеството и вкусът се усещат от първата хапка. Освен утвърдените рецепти и техники за приготвяне, професионалистите от екипа на Le Chef се стремят да вървят в крак с развитието на технологиите с цел удобство на своите клиенти. Новият четвърти обект в град Варна ще разполага с напълно нова система за известяване на готовите поръчки!

Модерни, атрактивни и вкусни – Le Chef Ви чакат на 19 ноември в 16:00 часа за голям двоен празник, който е поредната крачка напред в развитието на веригата, а кой знае скоро може би ще излязат от границите на любимата Варна и ще ни изненадат с нови обекти в други градове. Готови сме за изненади!