0700 900 90
От света на кулинарията

Интересно

Най-вкусните сандвичи в света /част II/

Най-вкусните сандвичи в света /част II/

21.11.2017

След обстойния преглед на първите пет сандвича в „Най-вкусните сандвичи в света /част I/”, решихме да разгледаме още пет изкушаващи и различни предложения на колегите по света.

Руло от омари

Руло от омари

Домът на този екзотичен морски сандвич е Канада. Разбира се, в САЩ също се среща този вид сандвич, но най-вкусният такъв си остава в своя дом (Канада), защото омарите по този край се славят с изключително задоволяващ вкус. Съдържанието на този сандвич включва прясно уловен омар смесен с майонеза и лук. От сместа се приготвя руло, което е изключително популярно в САЩ.

Господин Крю

Господин Крю

Изискан френски сандвич, който е един от най-простите за приготвяне. Това е сандвич с шунка и сирене (понякога с изпечени яйца върху него), но вместо сиренето да се поставя между филийките, то се настъргва отгоре и се запича. Просто, лесно, вкусно.

Вада Пав

Вада Пав

Любимият сандвич на веганите. Можете да го откриете в Индия навсякъде по уличните щандове. Съдържанието му изключва месни продукти, вместо тях има пържени картофи „Пати” и солидна доза подправки (чили, куркума, горчица и т.н.)

Топъл сандвич

Топъл сандвич

Този сандвич ни пренася в Квебек. Той представлява настъргани пилешки гърди между две филии хляб, покрити със сос от варен грах и гарнитура от пържени картофи. Една от най-популярните храни в района.

Печена акула

Печена акула

„Бомба” от подправки, туршия и интересни сосове. Разбира се, главното съдържание е месо от акула, което е изключително апетитно. Изненадващи комбинации, които определено ще бъдат едно от най-различните ястия, които сте опитвали.

Не забравяйте да разнообразявате менюто си с нови и различни попълнения. Ние обичаме разнообразните вкусове, които правят всяко ястие апетитно по свой начин. Приятно хапване!