0700 900 90
От света на кулинарията

Интересно

Сандвич с хумус – вкусно и полезно!

Сандвич с хумус – вкусно и полезно!

28.02.2019

В Le Chef ценим добрите качества на храната, именно поради тази причина в менюто ни има разновидности от сандвичи, които освен вкусни са и полезни. Днес ще Ви представим сандвича с хумус. Изтънчен вкус, който ще придаде на деня Ви оригиналност и ще остави сита усмивка на лицето Ви.

В статията „Хумус – паста от нахут и тахан“ сме описали положителните качества на откритието хумус. Можете да прочетете подробно какви са ползите от него и как нахутът прибавя фибри и протеин към деня Ви. Комбинацията от сусамов тахан и нахут е комбо, което ще подобри деня и мотивацията.

Сега ще Ви разкажем за съставките на сандвича с хумус. Основата поставяме с любимия хумус, за който вече разказахме. Продължаваме кулинарната магия с хрупкави картофки, зеле, свежи домати и кисели краставички. Приключваме пълноценно с чеснова паста, която придава аромат и завършеност.  Разбира се, старанието и настроението при приготвянето са задължителни. Воала! Имаме прекрасен сандвич, който няма месо, но пък това го прави различен. Също така подходящ за вегетарианци, защото в Le Chef има по нещичко за всеки. Приятно хапване!